Skip to main content

Investeren in jouw toekomst bij Het Nest!

Wil jij jezelf, je professionele ontwikkeling en je organisatie naar een hoger niveau tillen? Dan is deze workshop voor jou dé kans om daarmee te starten!

Kennismakingsworkshop voor Veterinair Leidinggevenden

Het unieke ontwikkeltraject voor Veterinair Leidinggevenden (OVL) biedt jou een leerervaring die je persoonlijk zal verrijken en je leiderschapskwaliteiten zal versterken. Tijdens deze ééndaagse workshop ontdek je hoe dit traject jouw ontwikkeling een flinke boost kan geven.

We nemen je mee langs de verschillende onderwerpen die aan bod komen in het OVL en laten je kennismaken met de trainers van Het Nest en onze werkwijze. Deze workshop is op zichzelf al een waardevolle leerervaring.

Wat levert het je op?

  • Meer Keuzevrijheid en Inzicht: Leer hoe jij sturing kunt geven aan jezelf, je team en je professionele loopbaan.
  • Ruimte voor Groei en Ontwikkeling: Verdiep je kennis, vaardigheden en inzichten.
  • Veel Plezier: Werk aan je ontwikkeling in een veilige, stimulerende en plezierige omgeving.

Speciaal aanbod

GRATIS deelname voor de eerste 10 aanmeldingen!

Voor latere aanmeldingen geldt een vergoeding van slechts €100 (excl. 21% BTW). Deze wordt verrekend met het cursusgeld bij inschrijving voor het OVL-traject.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goed opgezette nascholing. Fijn om tijdens elke bijeenkomst een onderwerp te behandelen en daarna te oefenen met intervisie. De sfeer die Bernadette creëert is gemoedelijk en vertrouwd.

Kimberley

Goed om samen met andere dierenartsen ervaringen te delen en te zien hoe zij erin staan. Zo kun je je spiegelen aan anderen.

Anoniem

Ik denk dat het OJD je heel goed aanzet om na te denken over wat je wilt, zowel in je werkende leven als privé. Waar word je blij van en hoe zie je de toekomst?

Anoniem

De dagen zijn precies goed, niet te lang maar ook niet te kort.

Max