Skip to main content

wat biedt het nest?

Het Nest is geïnspireerd op het beeld van een ‘warm nest’ en een ‘veilig nest’. Een plek om terug te keren voor rust en bezinning, voor inspiratie en nieuwe inzichten, voor groei en ontwikkeling voor iedereen die dat zoekt.

Mijn ervaring ligt op het gebied van diergeneeskundige en andere medische professionals. Of je nu maatschapslid, directeur, praktijkmanager of assistent bent; samen heb je een klus te klaren.
Het team is meer dan de som der delen, maar begint bij het innemen van de juiste plek en het inzetten van de kwaliteiten en talenten die bij ieder horen. Dan gaat het stromen en komt de energie en het plezier vrij. En dat levert aan alle kanten heel veel op!

De missie van Het Nest
Duurzame ontwikkeling van het menselijk kapitaal

De visie van Het Nest
Wij maken de waarde en het belang van de potentie en het talent van mensen inzichtelijk en tastbaar door mensen met zichzelf en hun omgeving te verbinden. En door organisaties met hun bron en menselijk kapitaal te verbinden.

aanbod

Of je nu maatschapslid, praktijkmanager, paraveterinair, (dieren)arts in loondienst, directeur of assistent bent: samen heb je een klus te klaren.

Ontwikkeltrajecten voor Veterinair Leidinggevenden (OVL), Jonge Dierenartsen (OJD), paraveterinairen en praktijkmanagers.

bekijk de ontwikkeltrajecten
Organisatiebegeleiding voor organisaties (directies of managementteams) die zich bevinden in diverse sectoren.

bekijk organisatiebegeleiding
Coachingstrajecten: Op persoonlijk vlak, of in de communicatie met je collega’s, of cliënten. Coaching kan je dan weer perspectief bieden.

bekijk de coachingstrajecten
Bij het Nest kun je ook terecht voor verschillende trainingen en workshops afgestemd op de groep of organisatie (ook incompany).

bekijk de trainingen
Teamontwikkeling voor organisaties met systemische begeleiding en een uniek traject ‘GeneratieGoud’.

bekijk teamontwikkeling

Goed opgezette nascholing. Fijn om tijdens elke bijeenkomst een onderwerp te behandelen en daarna te oefenen met intervisie. De sfeer die Bernadette creëert is gemoedelijk en vertrouwd.

Kimberley

Goed om samen met andere dierenartsen ervaringen te delen en te zien hoe zij erin staan. Zo kun je je spiegelen aan anderen.

Anoniem

Ik denk dat het OJD je heel goed aanzet om na te denken over wat je wilt, zowel in je werkende leven als privé. Waar word je blij van en hoe zie je de toekomst?

Anoniem

De dagen zijn precies goed, niet te lang maar ook niet te kort.

Max