Skip to main content

trainingen

Wat is het?

Bij het Nest kun je ook terecht voor verschillende trainingen en workshops. We stemmen de trainingen en workshops af op de organisatie of groep en kunnen ze in-company organiseren.

Wat houdt het in?

Denk aan trainingen voor het inrichten van de jaarlijkse gesprekscyclus en de gespreksvaardigheden die je daarbij nodig hebt. Andere onderwerpen zijn omgaan met stress en spanning op het werk, veiligheid op het werk, communicatie en persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn geheel afhankelijk van de vraag. Op basis van het (gratis) intakegesprek maken wij een schatting van de kosten.

neem contact op

Goed opgezette nascholing. Fijn om tijdens elke bijeenkomst een onderwerp te behandelen en daarna te oefenen met intervisie. De sfeer die Bernadette creëert is gemoedelijk en vertrouwd.

Kimberley

Goed om samen met andere dierenartsen ervaringen te delen en te zien hoe zij erin staan. Zo kun je je spiegelen aan anderen.

Anoniem

Ik denk dat het OJD je heel goed aanzet om na te denken over wat je wilt, zowel in je werkende leven als privé. Waar word je blij van en hoe zie je de toekomst?

Anoniem

De dagen zijn precies goed, niet te lang maar ook niet te kort.

Max