Skip to main content

coachingstrajecten

Wat is het?

Voor iedereen komt er een moment dat je even niet meer weet hoe je nu verder wilt of moet. Op persoonlijk vlak, of in de communicatie tussen jou en je collega’s, cliënten of patiënten. Coaching kan je dan weer perspectief of rust bieden.

Wat houdt het in?

In een intakegesprek bekijken we waarvoor je begeleiding zoekt. Ook bespreken we of er een klik is en vertrouwen om dit traject samen te doen. Dit laatste is namelijk essentieel voor een geslaagd coachingstraject.

Tijdens het traject krijg je live begeleiding met gesprekken en oefeningen. De gebruikte methodieken komen onder andere uit de NLP, de Transactionele Analyse en Systemische Coaching. Ook kun je tussendoor huiswerkopdrachten krijgen.

Wat zijn de kosten?

  • Standaard: 6 x 1,5 uur (eventuele aanpassing naar behoefte)
  • Particulier tarief: 110 euro (ex btw) per uur
  • Zakelijk tarief: 155 euro (ex btw) per uur
neem contact op

Goed opgezette nascholing. Fijn om tijdens elke bijeenkomst een onderwerp te behandelen en daarna te oefenen met intervisie. De sfeer die Bernadette creëert is gemoedelijk en vertrouwd.

Kimberley

Goed om samen met andere dierenartsen ervaringen te delen en te zien hoe zij erin staan. Zo kun je je spiegelen aan anderen.

Anoniem

Ik denk dat het OJD je heel goed aanzet om na te denken over wat je wilt, zowel in je werkende leven als privé. Waar word je blij van en hoe zie je de toekomst?

Anoniem

De dagen zijn precies goed, niet te lang maar ook niet te kort.

Max